Ik-Doe-Het-Lekker-Zelf-Clipje

Less is more, zeggen ze dan. Oftewel: een clipje gemaakt met zeer beperkte middelen bij het lied Mij Voorbij van mijn laatste album BLIJF! Je kunt het bekijken via deze link

Dit bericht is geplaatst in Gezwets. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Ik-Doe-Het-Lekker-Zelf-Clipje

 1. Astrid schreef:

  Mooi in beeld gebracht Jan..
  Heb het album nu een week in huis; Mij Voorbij is een van mijn favorieten. Vind het een album wat prettig in het gehoor ligt, wat ik ook van je gewend ben. Het is een tekstueel diepe plaat geworden, waar ik in de auto al een aantal keren van genoten heb. Heb maar 1 puntje van kritiek: er had wat mij betreft nog veel meer van dat moois op mogen staan!

 2. Bep Stam schreef:

  Hoi Jan,
  Wat inventief van je die clip…! Ik heb even niet opgelet en zie dat de cd al uit is, dus zojuist besteld bij Bol.com en dan vermoed ik wel dat ik hem van de week nog heb, die zijn altijd nogal snel…Helaas kan ik niet naar Muziekcafe komen omdat ik die dag iets anders heb, dat zal je dan net zien…wel jammer. Maar ik laat het wel opnemen door iemand!
  Groeten van Bep

 3. Danielle schreef:

  Het is een prachtig nummer!!! Jammer dat op you-tube het lied ‘groen gras’ maar 0,47 seconden duurt! Ik zou het graag langer willen horen! :)

 4. Ans Huberts-Hougee schreef:

  Hierbij doe ik een oproep om allemaal massaal je stem uit te brengen voor de top 2000.
  Ik heb dit inmiddels gedaan en je mag nu 5 favorieten toevoegen,dus heb ik 5 nummers van “onze”Jan gekozen,omdat ik vind dat Jan nog teveel onder gewardeerd wordt bij de Nederlandse zenders,en het wordt tijd dat daar eindelijk verandering in komt,maar dan moeten WIJ als Jan z`n fans wel verandering in brengen,want als een liedje maar 1stem krijgt komt het natuurlijk niet in de top 2000,dus hoe meer stemmen,hoe meer JAN,rond de feestdagen.
  Je mag zo vaak stemmen als je wilt,dus mede fans kom op voor”ONZE”JAN
  Lieve groetjes Ans Huberts-Hougee

 5. Bastiaan schreef:

  Ha die Jan

  Was een mooi optreden vorige week in Muziekcafe; heb er een clipje van op Youtube gezet. Het was jammer dat het door de drukte (vanwege Jamie Cullum) niet gelukt is met je te spreken.

  Complimenten voor je nieuwe cd. Mij voorbij is een prachtig lied maar vooral ‘Strandgodin’ vind ik van een grootste schoonheid… Wel was ik verbaasd Langzaam licht nog een keertje op cd te vinden, al past het wel helemaal prima binnen het geheel!

  Mooie plaat weer!

 6. Ans Huberts-Hougee schreef:

  Hoi Jan.
  Vandaag je cd gekregen(van de sint).
  Kon niet wachten tot zaterdag,dus gaf Bert(mijn man)hem maar vast om van mijn gezeur af te zijn :-)
  Natuurlijk meteen luisteren.
  Tjeetje wat een mooie cd zeg,maar aan de andere kant dat zijn we natuurlijk van jou gewend.
  Ik moet zeggen het maakt hele lange wachten op nieuw werk van jou meer dan waard.
  SUPER,nu nog concerten da is het helemaal toppie.
  Fijne sinterklaas.
  Lieve groetjes Ans en Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>